Milí klienti, vzhľadom na vysoké teploty môže dôjsť k znehodnoteniu resp. poškodeniu tovaru a preto Vám doporučujeme si objednávať tovar domov, prípadne do výdajných miest, nie do Z Boxov a Balikomatov. Za prípadné škody v takýchto prípadoch nepreberáme zodpovednosť. Ďakujeme za pochopenie.  

Recepty s Organic Oasis Lab 1. časť

Myslíme, že naše unikátne doplnky výživy, ktoré poznáte pod značkou Organic Oasis Lab, netreba špeciálne predstavovať. Ale vedeli ste, že z našich kapsúl, ktoré sú plné probiotík, vitamínov a iných prospešných živín, dokážete vyčarovať aj chutné recepty?

V spolupráci so známou slovenskou cukrárkou, Renátou Hečkovou, ktorú z Instagramu môžete poznať ako Kolachella, sme preto pripravili niekoľko chutných receptov, ktoré veríme, že inšpirujú aj vás. Renátka navyše ponúka vlastné video kurzy, kde sa okrem iného, naučíte piecť tú najlepšiu Pavlovu tortu.


Orieškové energy balls s Probio Detox Therapy

Ide o extrémne rýchly recept, ktorý vám dodá energiu, nech ste kdekoľvek. Snack plný proteínu, akurát sladký, s obsahom 7 cielených živých probiotických kmeňov, vrátane prebiotík, bielej chlorely a patentovanej látky HEPURE™. Presne toto sú totiž zložky, ktoré nájdete práve v Probio Detox Therapy od Organic Oasis Lab. Okrem lepšieho trávenia, podporuje detoxikáciu, výživu a regeneráciu pečene.

na orieškové guličky, budete potrebovať
100 gramov ovsených vločiek
70 gramov orieškového masla ( lieskovec, arašid...)
50 gramov lieskovcov
50 gramov mandlí
150 gramov datlí ( zbavené kôstky)
10 kapsúl PROBIO DETOX THERAPY od Organic Oasis Lab

* dávka je na 10 guličiek, tým pádom je ideálne použiť 5 násobnú dávku probiotík

postup
Postup je veľmi jednoduchý. Vyberiete si vami preferované oriešky, orieškové maslo a datle. Pridáte ovsené vločky a kapsule PROBIO DETOX THERAPY od Organic Oasis Lab.
Ostáva už len všetko poriadne vymixovať, podeliť na časti a naguličkovať tak, aby ste získali dennú dávku, v podobe 2 guličiek.  Takto jednoducho splníte dennú dávku probiotík, pre detoxikáciu a regeneráciu pečene. Hotové guličky ešte obaľte v kokose, v orechoch...fantázii sa medze nekladú.

Prípravu, si môžete pozrieť aj vo VIDEU, ktoré nájdete TU.

recepty_kolachella2


Tvarohové syrniki s probiotikami Microbiome Therapy

Skúšali ste už syrniki? Sú to veľmi chutné, nadýchané, tvarohové, akoby ,,lievance“, ktoré si veľmi jednoducho dokážete obohatiť o dávku probiotík a prebiotík. V tomto recepte sa o to postará Microbiome Therapy, s obsahom až 14 cielených živých probiotických kmeňov, vrátane prebiotík a fermentovaného prášku FIBRIOTICS™  z 36 druhov ovocia a zeleniny na podporu trávenia, imunity a proti alergiám. Vďaka vynovenému zloženiu je teraz Microbiome Therapy vhodné aj pre ľudí, trpiacich histamínovou intoleranciou.

na tvarohové syrniki budeme potrebovať (2porcie)
280 gramov hrudkového tvarohu 5% tuku
1 žĺtok
vanilková pasta
40 gramov hladkej múky, plus na posýpanie
40 gramov krupicového cukru
štipka soli
maslo a rastlinný olej

malinové coulis
mrazené maliny
cukor

omáčka k syrnikom
kyslá smotana ( ideálne 20% tuku)
2 kapsule probiotík MICROBIOME THERAPY od Organic Oasis Lab

práškový cukor na poprášenie na záver

postup
Zo všetkých surovín vymiešame tvarohovú hmotu. Hmotu netreba dlho miešať, stačí len dovtedy, kým sa suroviny nespoja. Následne hmotu vyformujeme do tvaru dukátikov ktoré opečieme do zlatista na masle a oleji z každej strany. Potom ešte necháme dopiecť v rúre, cca 5 minút pri 180°C.
Podávame s malinovým coulis a so smotanou, do ktorej sme zamiešali probiotiká Microbiome Therapy. Na záver poprášime cukrom a podávame teplé. Veľmi chutné sú ale aj na studeno.

Celý postup, aj servírovanie, si môžete pozrieť aj vo VIDEU priamu TU.

recepty_kolachella3


Jahodové želatínové cukríky s detskými probiotikami Probio Kids Therapy

Ako sa hovorí: ,,To najlepšie na koniec“. Recept, ktorý zaručene poteší nie len malých, ale aj veľkých.

Vďaka obsahu prémiových detských probiotík, Probio Kids Therapy od Organic Oasis Lab, sú tieto cukríky plné toho najlepšieho, čo môžete dopriať svojim deťom. 8 cielených živých probiotických kmeňov pre deti vrátane prebiotík a patentovanej vlákniny Lynside® s obsahom betaglukánu. Jedinečný prášok na podporu imunity, rastu, dobrého trávenia a prevencie zubného kazu s jahodovou príchuťou. 

Do prípravy týchto cukríkov, navyše môžete zapojiť aj svoje deti.

budete potrebovať
200g jahôd
35g medu
0,5 čajovej lyžičky vanilkovej pasty

na želatínu
80g studenej vody
20g želatíny

na čokoládovú polevu
100g čokolády podľa vašich preferencií
30g kokosového oleja

20g PROBIO KIDS THERAPY od Organic Oasis Lab
mrazom sušené maliny na dozdobenie

Pozor! Keď pridávate probiotiká, teplota jahodovej zmesi, by nemala byť vyššia ako 40°C, ale ani klesnúť pod 25°C, lebo vtedy už začína želatína tuhnúť. Nemala by vás páliť, ale ani byť vlažná.

postup
Jahody rozmixujeme, zmiešame s medom a vanilkou. Túto zmes necháme ešte chvíľu prevrieť, aby sa chuť zintenzívnila. Následne pridáme želatínu, ktorú sme predtým nechali napučať vo vode. Pozor, jahodová zmes musí byť horúca, avšak nie vriaca - potom by sa vám želatína nemusela správať ako má. Na záver, kým je zmes ešte teplá pridáme PROBIO KIDS THERAPY. Následne prelejete do silikónových formičiek a necháme zatuhnúť v chladničke.
Po vyklopení už len prelejeme čokoládovou polevou a dozdobíme mrazom sušenými malinami.

Z tejto dávky vychádzajú pre splnenie dennej dávky 4 cukríky denne. Detailný postup nájdete vo VIDEU


recepty_kolachella4

Nebojte sa experimentovať

Či už sa rozhodnete vyskúšať niektorý z receptov, alebo máte nejaké vlastné, obľúbené, naozaj sa nebojte experimentovať. Pokojne obsah kapsúl zakomponujte do svojho smoothie, jogurtu, do teplej raňajkovej kaše a podobne. Jedinou podmienkou je, aby sa probiotiká nepridávali do jedál, ktoré majú viac ako 40°C. Práve tým by sa mohla znížiť kvalita, aj účinnosť.
Ak máte vlastné recepty, kde používate výživové doplnky Organic Oasis Lab, dajte nám vedieť a radi ich vyskúšame.